SUP Mariagerfjord Stand Up Paddleboard

SUP KURSER

Vi anbefaler, at du deltager i vores SUP introkursus, eller har erfaring et andet sted fra, inden du begiver dig ud på paddleboard. Vi tilbyder følgende kurser, som tilpasses niveauet på den gruppe som deltager.


2 timers SUP introkursus

Kom godt i gang! Få grundlæggende introduktion til SUP på vores 2 timers kursus. Kurset giver en basis introduktion til teknik, sikkerhed, udstyr, vind og vejr. Efter indledende teori på land går turen ud på Mariager Fjord med instruktør. Efter endt kursus er du i stand til at komme godt afsted på SUP efterfølgende. Vi har ALT nødvendigt udstyr med - våddragt, svømmevest, neoprensko og alt SUP udstyr.

For at sikre størst udbytte deltager der højst 6 personer på kurset.


Pris:

Voksen 400 kr. inklusiv alt udstyr 

Barn (10-15 år) 250 kr. inklusiv alt udstyr


2 timers privat SUP introkursus

Book et kursus lige præcis den dag, som passer jer! Er I en gruppe, eller familie, som ønsker fuld fokus på jer? Så er der mulighed for at booke et privat kursus på et tidspunkt, der passer jer i enten Hobro, Bramslev, Stinesminde, Mariager, Hadsund eller måske Øster Hurup? Tidspunkt og sted vælger i. Vi har selvfølgelig alt udstyr til en sikker og god tur. Der skal minimum være 4 deltagere.


Pris:

Voksen 400 kr.   

Barn (10-15 år) 250 kr.