SUP ture og events

 

OPLEVELSESTUR – Panoramaruten til vands!

SUP er en fantastisk måde at komme ned i gear og komme helt tæt på naturen. Få en unik oplevelse og nyd den populære og billedskønne panoramarute fra vandsiden! Det anbefales at du har prøvet SUP før, eller har deltaget på vores SUP introkursus, inden i tager turen selv. Alternativt kan instruktør deltage hele turen.

Vi anbefaler at tage ruten en tidlig morgen - det er en helt speciel oplevelse! 

Varighed: 1½-2 timer.

Pris: 150 kr.pr. person / 200 kr. pr. person med instruktør

Tillæg: 50 kr. pr. person ved leje af våddragt og neoprensko.

Startsted: Hobro Sejlklub

Slutsted: Bramslev Bakker.


NB! Da turen slutter i Bramslev skal i huske at køre en bil ud til slutstedet (HER) Vi har ikke mulighed for at transportere jer! Alternativt kan i vandre retur til Hobro via panoramaruten.


SUP POLTERABEND

Giv bruden eller gommen en sjov og anderledes udfordring med SUP. Vi lægger her mest vægt på sjov og udfordringer frem for teknik. I lejer alt nødvendigt udstyr, og herefter er det på vandet, med instruktør, til udfordringer, masser af sjov og måske lidt konkurrencer.

Varighed: 1-2 timer

Pris: 125 kr. pr. person. pr. time.


SUP TEAMBUILDING

SUP er perfekt til at få rystet virksomhedens medarbejdere endnu bedre sammen! Vi sørger for at ALLE får en sjov dag på vandet, hvor I samtidig får skubbet lidt til jeres grænser og prøvet jer af i nye situationer. Vi har fokus på sikkerhed og tilpasser os de forskellige niveauer i gruppen. Tag din kollega under armen, hop fra arbejdstøj til en våddragt og oplev en udfordrende og anderledes dag med dine kolleger.

 

Varighed: 1-2 timer

Pris: 125 kr. pr. person. pr. time.

SUP Mariagerfjord Stand Up Paddleboard